Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες Άνω των 50€ - Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2614 008969

📣 💣 2+1 ΔΩΡΟ ΟΛΑ Τα Βραχιόλια/Αλυσίδες Ποδιού
logo_stuck

Το Elephantina.gr αποστέλλει τις παραγγελίες σας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές.

Στην Ελλάδα

Η αποστολή των κοσμημάτων γίνεται μόνο μέσω της εταιρείας ACS. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι εντελώς δωρεάν για αγορές άνω των €50.00! Διαφορετικά το κόστος αποστολής είναι €3.00 συν €1.00 το κόστος αντικαταβολής.

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τις εταιρείες courier η παράδοση διαρκεί περίπου 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες.

Στην Κύπρο

Η αποστολή των κοσμημάτων σε Κύπρο γίνεται μέσω της ACS Cyprus Economy.
Για την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς (ACS Cyprus Economy) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο. 
Η αποστολή στην Κύπρο, γίνεται με θαλάσσια μεταφορά και αφορά το Ευρωπαϊκό τμήμα της Κύπρου (της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Για τις παραγγελίες που έχουν παραδοθεί στην courier στην Αθήνα έως την Τρίτη το βράδυ, η παράδοση τους θα γίνεται την επόμενη ημερολογιακή εβδομάδα, αλλιώς οι αποστολές παραμένουν έως την επόμενη αναχώρηση.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με έξοδα αποστολής €4,95 (προπληρωμή) ενώ υπάρχει έξτρα χρέωση €3,00 στην περίπτωση αντικαταβολής (δλδ σύνολο €7,95).

Για τις αποστολές για την Κύπρο ΔΕΝ ισχύει η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Επιλογή η προπληρωμή ΜΟΝΟ μέσω του e-shop.

Οι παραγγελίες που γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και μέχρι τις 2 το μεσημέρι εκτελούνται την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες που γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 2 το μεσημέρι θα εκτελεστούν την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Σαββάτο και Κυριακή δεν γίνονται αποστολές.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει αναλυτικά όλα τα παραπάνω στοιχεία.

Οι Άνθρωποι του Elephantina.gr επιμελούνται προσωπικά τη συσκευασία των προϊόντων, ώστε να φτάνουν στο καταναλωτή σε άριστη κατάσταση και είναι πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ