Δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σου από το κατάστημα μας στη Πάτρα & Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€
logo_stuck

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές στο elephantina.gr χωρίς κανένα φόβο είτε έχετε, είτε δεν έχετε πιστωτική κάρτα, όπως ακριβώς και σε ένα φυσικό κατάστημα. Το elephantina.gr προσφέρει στη διάθεση σας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Πρέπει απαραιτήτως να δίνετε το ονοματεπώνυμο σας κατά την κατάθεση σας στο ταμείο και να ζητάτε να δηλωθεί ως “αιτιολογία κατάθεσης”. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να μας αποστείλετε με e-mail στο info@elephantina.gr το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον αριθμό κατάθεσης.

Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking αναγράφοντας ομοίως ως “αιτιολογία κατάθεσης” το ονοματεπώνυμό σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή.

 Η κατάθεση χρημάτων μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

IBAN: GR7401102910000029100414910 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR7001714130006413147791881 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 

  • Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

    Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, οδηγείστε αυτόματα στην απόλυτα ασφαλή ιστοσελίδα της Viva Payments όπου γίνεται και η πληρωμή με χρήση της κάρτας σας. Η Viva Payments δέχεται τις κάρτες VISA, MasterCard, AMEX, Maestro, Diners και Discover οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ