Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες Άνω των 50€ - Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2614 008969

📣 💣 2+1 ΔΩΡΟ ΟΛΑ Τα Βραχιόλια/Αλυσίδες Ποδιού
logo_stuck

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές για να γίνονται δεκτές πρέπει να μας στείλετε email στο info@elephantina.gr ή να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 2614 - 008969 ώστε να λάβει κωδικό επιστροφής.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν και να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα,(π.χ. Δελτίο Απόδειξης Τιμολογίου, Απόδειξη Λιανικής κλπ) καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος.
  • Για Ελλάδα:
Η επιστροφή χρημάτων έχει έξοδα 4.00€ (αφορά τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής)
Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία ACS COURIER, με την οποία συνεργαζόμαστε, και με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.
Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε.
Θα χρειαστεί να μας δώσετε το iban ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που επιθυμείτε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων.
Από το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής χρημάτων, που είναι στα 4.00€.
Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε συγκεριμένα προιόντα που είναι customizable και ετοιμάζονται κατά παραγγελία.
Τα σκουλαρίκια για λογούς υγιεινής δεν επιστρέφονται.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.
Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της αλλαγής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.
Η αλλαγή προϊόντων έχει έξοδα 8.00€ (αφορούν τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής και της αποστολής του νέου δέματος)
  • Άν η αλλαγή ή επιστροφή γίνεται για προιόν ελαττωματικό ή λαθος αποστολής της εταιρείας μας τα έξοδα επιβαρύνουν το κατάστημά μας.
  • Σε περίπτωση που γίνει λάθος από τον πελάτη στην παραγγελία και επιθυμεί αλλαγή, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το καταστημα μας.
Εφόσον μιλήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου, και έχει συμφωνηθεί η αλλαγή, στέλνουμε εμείς το νέο προϊόν το οποίο έχετε επιλέξει και κατά την παραλαβή του, δίνετε στον courier το δέμα με το προϊόν της αλλαγής (αλλαγή χέρι με χέρι). Τα έξοδα της αλλαγής, 4.00€, θα υπολογιστούν στην αντικαταβολή του νέου δέματος + το ποσό της πιθανής διαφοράς στην τιμή μεταξύ των προϊόντων που θα γίνει η αλλαγή.
Παρακαλούμε, στην περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο λόγο να στείλετε εσείς το δέμα πίσω σε εμάς, αυτό να γίνει με την εταιρεία SPEEDEX COURIER και την ACS COURIER, με τις οποίες συνεργαζόμαστε, και με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας χρέωση). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.
Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε συγκεριμένα προιόντα που είναι customizable και ετοιμάζονται κατά παραγγελία, όπως και στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.
---Δεν δεχόμαστε επιστροφές/αλλαγές στις προσφορές τύπου BLACK FRIDAY, CYBER MONDAY  και σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί με τη χρήση ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ Ή ΣΥΛΛΟΓΩΝ. Αλλαγές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στο νούμερο σε αυτή την περίπτωση---
  • Για Κύπρο ισχύουν τα παραπάνω καθώς και 
Η επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προιόντων έχει έξοδα 15,90€ (αφορούν τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής 7,95€ και της αποστολής του νέου δέματος 7,95€).
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ