Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες Άνω των 50€ - Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2614 008969

📣-50% στην Συλλογή Μαρτάκια! Πρόλαβε τώρα!
logo_stuck
Όλα τα κοσμήματα του Elephantina.gr  είναι φτιαγμένα στο χέρι, το καθένα ξεχωριστά, με πολλή αγάπη και αφοσίωση. Tα επιχρυσωμένα κοσμήματα είναι ευαίσθητα, επομένως με τον καιρό είναι πιθανό να χάσουν το χρώμα τους. Η διάρκεια ζωής της επιχρύσωσης εξαρτάται από τη χρήση που κάνετε, το πόσο το φροντίζετε, ακόμα και από το pH του σώματός σας.
Για να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο, θα πρέπει να τα αγαπήσεις κι εσύ και να τα φροντίζεις σωστά.
Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές περιποίησης:
  • Απόφυγε την επαφή των faux κοσμημάτων με σαπούνια, αρώματα, κρέμες, λακ και απορρυπαντικά. Να τα αφαιρείς πριν από το πλύσιμο των χεριών και το κολύμπι.
  • Απόφυγε την καθημερινή επαφή τους με το νερό αλλά και τον ήλιο γιατί μπορεί να επηρεαστεί το μέταλλο, το χρώμα και η λάμψη τους.
  •  Αποθήκευσε το faux κόσμημα στο πουγκί ή το κουτί του. Μην αποθηκεύεις όλα τα κοσμήματα μαζί σε μία θήκη καθώς υπάρχει η πιθανότητα να γρατζουνιστούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους.
  • Για τα δαχτυλίδια με δυνατότητα αυξομειώσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σπάσουν με την πολλή πίεση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας.
Δε φέρουμε ευθύνη για ζημιές που έχουν προκληθεί από κακή χρήση ή σύγκρουση ή πτώση των κοσμημάτων, είμαστε όμως πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην επισκευή τους, αν αυτό είναι εφικτό.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ